Dispută între Daniel Niculae și fanii Craiovei: "Ultrași pentru bani! Mai bine în B, decât ca voi!"



 

**VIDEO** Dispută între Daniel Niculae și fanii Craiovei:

VIDEO Rapid - CSU Craiova 1-2. Daniel Niculae, autorul golului rapidist în meciul pierdut duminică de giuleșteni în fața echipei CS Universitatea Craiova, a avut o dispută verbală cu fanii olteni.

Înverșunat că suporterii oaspeților scandau "Serie B", trimițând, simbolic, gruparea feroviară în eșalonul secund, Nico le-a transmis că e mai bine să retrogradeze, decât să aibă fani pe bani.

"Voi, ultrași? Ultrași pentru bani. Fenomenul s-a dus, bă! Ultrași pentru bani! Mai bine-n Serie B, decât pentru bani, ca voi. E mai bine așa!", le-a transmis Daniel Niculae, la final, celor câteva zeci de fani craioveni prezenți în tribunele arenei Giulești - Valentin Stănescu.

În sectorul oaspeților au fost majoritari suporterii din grupul Sezione Ultra', primul care a recunoscut clubul înființat în 2013 drept continuatorul de drept al Craiovei Maxima și care s-a alăturat echipei care, timp de o jumătate de an, chiar i-a fost adversară în campionat celei care încă nu dispăruse din fotbalul românesc: FC Universitatea Craiova, cea patronată de Adrian Mititelu.

Daniel Niculae (32 de ani) - căpitan la meciul de duminică, în absența lui Săpunaru, accidentat înaintea meciului - este membru al fostului grup Ultras Unione, care a rezistat un deceniu în peluza Giuleștiului. Era un fan înfocat și ultras încă dinainte să apuce să joace în echipa feroviară, unde a crescut ca junior din anul 1996. A debutat în mai 2001 în echipa mare a Rapidului, la un meci cu Steaua (1-1).

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑