Surpriză în Campionatul de fotbal al Braziliei. Un antrenor cu renume va antrena E.S. Cruzeiro



foto simbol: Cruzeiro/infg.com
Fostul selecţioner al Portugaliei, Paulo Bento, va antrena în Brazilia. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani a preluat formaţia Cruzeiro din Belo-Horizonte.
Paulo Bento a fost instalat în funcția de antrenor la echipa din Belo Horizonte după prima etapă a ”Brazileirao”, în care ”vulpile albastre” au fost învinse cu 1-0 de Coritiba.
Paulo Bento va debuta pe banca tehnică a noii sale formaţii pe 21 mai, când Cruzeiro va găzdui-o pe Figueirense.
"Va fi destul de greu, deoarece am preluat echipa din mers, campionatul fiind deja în desfășurare. În același timp, este o provocare destul de mare pentru mine. Sunt motivat şi cunosc foarte bine filosofia clubului Cruzeiro", a spus antrenorul echipei Cruizeiro, Paulo Bento.
Noua echipă a lui Bento, Cruzeiro are în palmares patru titluri de campioană a Braziliei, ultimele două datând din 2013 şi 2014.
La nivel de club, Paulo Bento a mai pregătit Sporting Lisabona în perioada 2005-2009. El a câştigat cu această formaţie de două ori Cupa şi Supercupa Portugaliei, dar mai mereu a terminat pe locul 2 în campionat.
Lusitanul a pregătit timp de patru ani şi selecţionata Portugaliei. El a părăsit ”naţionala” după Mondialul din Brazilia de acum 2 ani.
 
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑