Sidney Crosby, salvatorul "pinguinilor". Pittsburgh Penguins a egalat scorul în seria cu Tampa Bay



Foto: canadiens.nhl.com
Pittsburgh Penguins a egalat scorul în seria cu Tampa Bay Lightning din semifinalele Cupei Stanley. În cea de-a doua partidă jucată pe propria arenă "pinguinii" au învins cu 3-2 în over-time, iar scorul general a devenit egal, 1-1.
Cele două echipe au început partida de pe "Consol Energy Center" cu toate motoarele turate. Învinse în primul meci cu 1-3, gazdele au condus cu 2-0 după numai 10 minute de joc, datorită golurilor înscrise de Matt Cullen şi Phil Kessel.
Tampa Bay Lightning a restabilit echilibrul încă în prima repriză. Anton Stralman şi Jonathan Drouin au fost cei care şi-au trecut numele pe lista marcatorilor. 
După o primă repriză de foc, jucată cu garda jos, situația de pe gheață s-a schimbat și suporterii au avut de aşteptat următorul gol mai mult de 40 de minute de joc efectiv. Niciuna din concurente nu a reuşit să mai înscrie în timpul regulamentar şi meciul a intrat în over-time. Decisiv s-a dovedit a fi căpitanul lui Pittsburgh Penguins, Sidney Crosby, care a adus victoria echipei sale deja în secunda 40 a prelungirilor.
Partida a treia a seriei va avea loc pe 19 mai, pe arena de la Tampa.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑