SURPRIZĂ! Torres nu a fost convocat de Del Bosque pentru Campionatul European din Franţa



Foto: publika.md
Surpriză în lotul Spaniei pentru EURO-2016! Selecţionerul Vicente Del Bosque nu l-a convocat pe Fernando Torres, golgheterul ulimelor două turnee finale de Campioanat European şi singurul fotbalist care a înscris în două finale consecutive ale turneului continental.
Campioana europeană în exerciţiu merge în Franţa, de asemeni, fără Juan Mata, Diego Costa şi Santi Cazorla.
"Cazul lui Cazorla este similar cu cel al lui Diego Costa. Santi Cazorla a fost accidentat timp de cinci luni. El a făcut un efort extraordinar pentru a se reface, suntem conștienți de acest lucru și apreciem acest fapt. Zilele trecute a jucat 88 minute într-un meci. Noi însă am decis să nu includem în listă foarte mulţ jucători fără a fi siguri că aceştia sunt gata sută la sută", a spus Vicente Del Bosque.
În schimb, în lotul de 25 de jucători au fost incluşi tinerii Saul Niguez de la Atletico şi Lucas Vazquez de la Real. Din listă nu lipsesc supervedetele Iker Casillas, Andres Iniesta şi Gerard Pique.
Vicente Del Bosque va trebui să definitiveze lotul de 23 fotbalişti până pe 31 mai. Până la finalul lunii, selecţionerul nu va conta în pregătiri pe jucătorii chemaţi de la Real şi Atletico, echipe care pe 28 mai vor juca finala Ligii Campionilor.
Spania, campioana ultimelor ediţii ale Campionatului European, va debuta la turneul final din Franţa pe 13 iunie, împotriva Cehiei. Ibericii vor mai juca în grupă cu Turcia şi Croaţia.
 
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑