Pronostic făcut de zebra Valli de la zoo din Chişinău: FC Sevilla va câştiga Liga Europei la fotbal



foto simbol: Fotbal/publika.md
FC Sevilla va câştiga din nou Liga Europei la fotbal! Acesta este pronosticul făcut de zebra Valli din Grădina Zoologică de la Chişinău în preziua finalei Ligii Europei la fotbal, în care formația andaluză va întâlni poe FC Liverpool. Animalul a fost supus unei provocări neobişnuite.
Angajaţii i-au pus în faţa două găleţi cu morcov. Pe fiecare vas a fost lipită câte o foaie cu stemele cluburilor ce vor lupta pentru trofeu. Masculul zebrei a avut nevoie de 5 minute pentru a lua o decizie şi a ales că mănânce morcovul din găleata cu emblema FC Sevilla.
"Aşa fel de experimente sunt pentru prima dată, dar o să vedem cât de prevăzător e. O să ne arate peste câteva zile. Lasă să fie cum a presupus acest animal şi să câştige Sevilla", a menţionat directorul adjunct de la Grădina Zoologică de la Chişinău, Eugen Matveev.
Valli are 7 ani şi a fost adus în Moldova din Cehia.
Finala Sevilla - Liverpool va avea loc în Elveţia, pe Stadionul ”Sankt-Jakob Park” al clubului FC Basel. Miza partidei este una uriaşă. Echipa ce va cuceri trofeul, va obține și dreptul de a evolua în grupele Ligii Campionilor în sezonul următor. Lucru pe care nici una dintre finaliste nu l-a reușit prin intermediul campionatelor naționale.
Dacă va câștiga finala, Sevilla va reuși în premieră să cucerească trofeul de 3 ori consecutiv, după ce a câștigat ultimele două finale, cu Benfica Lisabona și Dnipro Dnipropetrovsk. Partida va începe la ora 21 şi 45 de minute.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑