"Se așteaptă un număr record de participanți!". Tot ce trebuie să știi despre Festivalul Olimpic



foto: Olympic Fest 2016/simpalsmedia.com
Unul dintre principalele evenimente sportive ale anului, Olympic Fest va avea loc, sâmbăta aceasta, în Piața Marii Adunări Naționale, cu începere de la ora 15.00. Festivalul se va desfășura la noi în țară pentru a 25-a oară consecutiv.
Președintele Comitetului Național Olimpic, Nicolae Juravschi a declarat că, anul acesta, Festivalul Olimpic va fi organizat pentru prima dată de comun cu Ministerul Tineretului și Sportului și Primăria Municipiului Chișinău. Principalul scop al evenimentului este promovarea modului sănătos de viață în societate.
Potrivit lui Nicolae Juravschi, sâmbăta se așteptă un număr record de participanți. Anul trecut Olympic Fest a adunat peste 15.000 de persoane.
Ministrul Tineretului și Sportului, Victor Zubco, a menționat că este foarte important de investit în dezvoltarea tineretului și promovarea unui mod sănătos de viață.
"Fiecare are dreptul și trebuie să se ocupe cu sportul", a precizat ministrul.
Momentul cheie al Festivalului Olimpic va fi o cursă pe o distanță de 3,5 kilometri, care va începe la ora 16.00.
Totodată organizatorii au precizat că în cadrul evenimentului persoanele, indiferent de vârstă sau pregătirea fizică, vor putea participa în cadrul mai multor concursuri și probe sportive, precum scrimă, taekwondo, fotbal, badminton, karate sau box. Olympic Fest se va conclude cu un concert muzical de excepție.
Publika TV este principalul partener media a evenimentului.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑