Eagles Fighting Championship: Luptătorul, Grigore Panfili, va participa la competiţie



Foto:ytimg.com
Luptătorii moldoveni continuă pregătirile pentru turneul "Eagles Fighting Championship" de la Chişinău. Grigore Panfili este unul dintre cei mai titraţi luptători MMA din ţară care va participa la această competiţie.
Sportivul a obţinut ultimul mare succes anul trecut, când a devenit campion mondial la Pankration, cel mai vechi şi dur stil de lupte.
Panfili se va lupta la "Eagles Fighting Championship" în categoria de greutate de până la 71 de kilograme cu americanul Mike Brightmon. Acesta locuieşte peste Prut, în România, fiind căsătorit cu o româncă.
"Ştim de la bun început că învingător va fi doar unul dintre noi, cel care e mai puternic, mai bun. Ştiu că înţelege limba română şi vreau să-i transmit că sunt pregătit nu numai de o luptă frumoasă, dar şi de o victorie", a specificat luptător MMA, Grigori Panfili. 
"Grigore Panfili a devenit recent campion mondial în Turcia. Cred că acum se află la apogeul carierei sale. El este într-o formă extraordinară", a relatat antrenorul MMA, Ion Gheorghiu. 
"Grigore Panfli va avea o luptă foarte serioasă. Adversarul lui este Mike, un luptător titrat cu multe victorii prin knock-out. Însă, Grigore este un  profesionist, un luptător foarte bun. Cred că el va reuşi să-şi demonstreze tehnica", a declarat preşedinte FEA, Dorin Damir. 
Turneul ”Eagles Fighting Championship” se va desfășura pe 27 mai în Capitală. Este a doua competiţie de arte marțiale mixte organizată de asociaţia FEA.
În cadrul evenimentului se vor disputa 12 confruntări, în cuşcă urmând să intre 8 luptători din Republica Moldova.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑