HCM Baia Mare vrea în Final Four-ul Ligii. Pe 17 octombrie începe aventura!



 

**VIDEO** HCM Baia Mare vrea în Final Four-ul Ligii. Pe 17 octombrie începe aventura!

HCM calcă pe urmele Oltchimului! Băimărencele vor toate trofeele pe plan intern, iar în Liga Campionilor speră să depăşească performanţa de anul trecut.

La prima participare în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi, HCM a terminat pe ultimul loc în grupa principală A. Obiectivul echipei antrenate de Costică Buceschi pentru noul sezon este calificarea în Final Four.

"Ceea ce am realizat anul trecut în campionatul intern rămâne valabil, pentru că nu putem merge mai jos, nu avem voie, iar ceea ce am încercat să facem anul trecut în Europa este nevoie să reușim în acest an", a spus Buceschi.

Campioana României va juca partidele din Europa în direct la Digi Sport, începând cu 17 octombrie! HCM face parte din grupa D, alături de Larvik, Metz şi MKS Lublin.

Căpitanul echipei din Baia Mare este încântată de campania de transferuri. Printre noile achiziții ale echipei se numără și campioana olimpică, mondială și europeană, Camilla Herrem, titulară în echipa națională de handbal a Norvegiei.

"E un lot foarte bun, valoros. Îmi doresc să ne omogenizăm cât mai repede, să ne simțim una pe alta în teren", a afirmat Valentina Ardean Elisei. "Visul meu este să joc în Final Four!", spune Herrem.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑