Real Madrid l-a prezentat pe Kroos. "Sunt omul potrivit pentru a câștiga trofee!"



 

**VIDEO** Real Madrid l-a prezentat pe Kroos.

Toni Kroos a fost prezentat fanilor madrileni imediat după ce fotbalistul și-a pus semnătura pe un contract cu Real Madrid pe următorii șase ani (DETALII AICI).

Fotbalistul a primit tricoul tricoul cu numărul 8, care în sezonul precedent nu a aparținut nimănui. Echipat de joc, fostul jucător al lui Bayern Munchen a ieșit apoi pe teren, unde a jonglat cu mingea în fața spectatorilor și a rostit apoi câteva cuvinte, după care s-a imortalizat alături de președintele Florentino Perez.

></p><p><em><strong> a fost primul lucru pe care l-a spus jucătorul care a fost desemnat drept cel mai complet fotbalist de la recent încheiata Cupă Mondială din Brazilia 2014.

"Vreau să-mi exprim tristețea pentru dispariția lui Alfredo Di Stefano. Știu cât de mult a însemnat persoana sa pentru Real și mai ales pentru suporteri.

În același timp, vreau să le mulțumesc celor de aici pentru că mi-au oferit o asemenea oportunitate de a juca la Real, care, după părerea mea, este cel mai mare club de fotbal din lume.

De asemenea, vreau să-mi exprim recunoștința și pentru cei de la Bayern că m-au lăsat să plec. Sunt mândru să fiu aici și visul meu este ca împreună să cucerim din nou Champions League anul viitor", a spus Toni Kroos, în schimbul căruia Real a plătit 30 de milioane de euro, în condițiile în care fotbalistul mai avea un an de contract cu gruparea bavareză.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑