Contra: “Eu îl vreau pe Marica, dar nu cred că Getafe poate să-l plătească”. Atacantul, la un pas de Steaua!



 

**VIDEO** Contra: “Eu îl vreau pe Marica, dar nu cred că Getafe poate să-l plătească”. Atacantul, la un pas de Steaua!

Ciprian Marica a evoluat trei sferturi din sezonul trecut la Getafe, unde a lucrat alături de fostul său coechipier de la echipa naţională, Cosmin Contra.

Plătit cu un milion de euro pentru respectiva perioadă, atacantul a dfost decisiv pentru Getafe în lupta pentru evitarea retrogradării, acesta marcând ambele goluri ale victoriei din ultima etapă, 2-1 cu Rayo Vallecano în deplasare.

Cum contractul său a expirat la finalul sezonului, gruparea din Primera i-a făcut acestuia o nouă ofertă, rămasă deocamdată fără niciun rezultat. În direct la Digi Sport Special, Cosmin Contra a explicat cum stau lucrurile în acest moment.

“Oferta pentru Marica există, dar probabil că Ciprian nu este acord cu ceea ce i-a oferit clubul. Eu mi-l doresc pe Ciprian, am discutat cu el. De trei ori am vorbit cu el la telefon, i-am spus că pe măsură ce stă mai mult timp, cu atât îi va fi mai greu să dea randament bun anul următor.

Eu ştiu că Ciprian a avut nişte pretenţii, preşedintele clubului i-a oferit altceva, şi aici nu ştiu dacă a mai lăsat Ciprian de la el sau a mai pus ceva preşedintele. Eu mi-l doresc pe Ciprian în continuare, dar, din păcate, în momentul de faţă clubul Getafe trece printr-o criză din toate punctele de vedere şi probabil că acel contract care i-a fost oferit lui Ciprian nu satisface pretenţiile la nivelul pe care îl vrea Ciprian”, a spus antrenorul formaţiei din suburbia Madridului.

Contra a dezvăluit şi care este ultima variantă propusă de club fotbalistului: “Eu i-am spus să semneze pe doi ani de zile, să dea mai multe goluri şi am înţeles că atunci clubul i-ar oferi 50% dintr-un viitor transfer. Cum ar fi să dea Ciprian 15-20 de goluri, apoi să-l ia o echipă pe 10 milioane, iar el să-şi ia 5 milioane?

La Getafe este o criză financiară în prezent, nu avem lichidităţi. Din păcate, în momentul de faţă politica clubului este axată pe jucătorii liberi sau veniţi sub formă de împrumut. Ciprian intră în categoria asta a jucătorilor liberi de contract, însă el are nişte pretenţii normale pentru căpitanul naţionalei României, dar clubul Getafe nu poate să plătească în momentul de faţă această sumă”.

O mutare surprinzătoare ar putea apărea însă chiar azi! Gazeta Sporturilor notează că jucătorul şi-a dat acordul de a evolua în ediţia următoare de campionat pentru Steaua, în schimb primind garanţia că va putea pleca în orice secundă dacă îşi va găsi un angajament mai bun în fotbalul din vestul Europei.

Nu este prima dată când roş-albaştrii sunt interesaţi de fostul dinamovist. Acesta a fost dorit în Ghencea şi în vara anului trecut, pe când se găsea într-o situaţie similară.

Până la urmă, jucătorul n-a acceptat, pentru ca apoi să regrete faptul că a ratat şansa să evolueze în grupele Champions League.


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑