Steaua a insistat, dar nu a putut să-l aducă pe Felgueiras! CFR Cluj a cerut 3 milioane de euro pentru el



 

**VIDEO** Steaua a insistat, dar nu a putut să-l aducă pe Felgueiras! CFR Cluj a cerut 3 milioane de euro pentru el

Plecarea lui Ciprian Tătăruşanu nu s-a făcut simţită în primele meciuri oficiale ale noului sezon, iar suporterii Stelei răsuflă uşuraţi.

Giedrius Arlauskis evoluase, din 2010, în doar 33 de meciuri pentru echipele de club. Chiar şi aşa, portarul de 26 de ani a fost fără greşeală în tricoul roş-albaştrilor.

Aducerea lituanianului este privită cu ochi buni şi de Laurenţiu Reghecampf, care a mărturisit ce jucător a fost imposibil de transferat în Ghencea.

"A venit Arlauskis, un portar care cunoaște foarte bine fotbalul din românia, el fiind și campion cu echipa din Urziceni. Întradevăr, n-a mai jucat în ultimii ani, dar totuși pentru un portar nu este foarte foarte greu să se acomodeze, să intre în ritmul normal. Sunt sigur că va ajuta echipa pentru că valoare are, este un portar foarte bun".

"Noi am vrut să-l luam pe Felgueiras numai că nu am putut să-l aducem. Au cerut foarte mulți bani pe el, n-a fost posibil acest lucru, nu puteam să plătim 3 milioane de euro, cât ne-au cerut, pentru un portar dintr-un campionat precum cel al României".

Fostul antrenor al Stelei îi prevede un viitor de succes şi lui Tătăruşanu. Internaţionalul român are prima şansă de a obţine titularizarea la Fiorentina, în detrimentul brazilianului Neto.

"Sunt sigur că se va impune, pentru că este un portar de mare valoare și în primul rând el are liniștea de care o echipă are nevoie. Sunt sigur că va reuși, pentru ca a crescut enorm de mult în ultimii ani", a mai declarat Laurențiu Reghecampf.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑