Adi Popa: "Dacă jucăm așa, nu are cine să ne stea în cale pentru titlu"



018 августа 2013

 

></p><p>Prestația Stelei din meciul câștigat cu 3-0 în fața lui CFR Cluj (<a href=VIDEO AICI) l-a făcut pe mijlocașul Adi Popa să spună nimeni nu îi poate sta în cale campioanei în cursa pentru un nou titlu, dacă va continua să joace la fel de bine.

Scorul a fost singura diferență pe care a sesizat-o fotbalistul poreclit "Motoreta" față de meciul cu Dinamo, din etapa trecută, câștigat cu 2-1 de roș-albaștri, la capătul unui meci în care au ratat un penalty și au trimis și de două ori mingea în bară (VIDEO AICI).

Gândurile campionilor sunt deja la meciul cu Legia Varșovia, din play-off-ul pentru accederea în grupele UEFA Champions League.

"Scorul e singura diferență față de meciul cu Dinamo. E bine că de această dată am fost mai lucizi în fața porții și am marcat. Sperăm să fim și cu Legia și să contracarăm atuurile lor. După fiecare meci ne bucurăm în felul nostru, în grup, iar de mâine ne vom gândi la meciul cu Legia.", a declarat Adi Popa, la finalul meciului Steaua - CFR Cluj 3-0.

"Noi suntem singurul nostru adversar la titlu, nu discutăm de alte echipe. Mai sunt Astra și Pandurii, dar dacă noi vom fi concentrați la fiecare meci ca în această seară, nimeni nu are cum să ne stea în cale. La cum jucăm, cred că am meritat pe deplin această victorie.", a adăugat mijlocașul Stelei.

2 goluri are Adi Popa în actualul sezon al Ligii 1. Primul a fost marcat în etapa inaugurală, în meciul câștigat cu 2-1 în fața Ceahlăului Piatra Neamț (VIDEO AICI).

Steaua - Legia Varșovia se joacă miercuri, 21 august, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele VIDEO se văd în timp REAL pe digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑