Grigoraș recunoaște superioritatea Stelei: "Va fi greu de oprit să câștige următorul titlu"



018 августа 2013

 

></p><p>Steaua a câștigat categoric, 3-0, disputa cu CFR Cluj, din etapa a cincea a Ligii 1, oferindu-i un debut amar pe banca ardelenilor lui Petre Grigoraș. Tehnicianul care a preluat pe CFR la începutul săptămânii a recunoscut după meci superioritatea clară a învingătorilor.</p><p><em><strong>, a spus Grigoraș imediat după partida din Ghencea, la Fanatik Show, pe Digi Sport 1.

Tehnicianul nu a vrut să dea numele jucătorilor care l-au dezamăgit, explicând că nu-i cunoaște încă suficient de bine pe elevii săi: "Am văzut prima oară într-un meci oficial 4-5 jucători pe care nu-i știam decât de la antrenamente, dar jocurile îți oferă altă imagine. Iar astăzi am fost depășiți clar. Nu am pus suficiente probleme ca să sperăm la mai mult. E o victorie absolut categorică. Nu am cum să nominalizez evoluția unui jucător sau altul, echipa mă interesează și e clar că nu ne-am ridicat la un nivel prin care să punem probleme."

Grigoraș nu s-a ferit săd eclare că Steaua e, în optina sa, favorită clară la titlu în actuala ediție de campionat: "Steaua va fi greu de oprit să câștige următorul titlu."

VEZI AICI REZUMATUL VIDEO STEAUA - CFR 3-0


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑