Două sportive din Rusia s-au sărutat pe podium la ceremonia de premiere a Campionatului Mondial VIDEO



018 августа 2013

 

Lovitură sub centură pentru politicienii de la Moscova! Două sportive din Rusia s-au sărutat pe podium la ceremonia de premiere a Campionatului Mondial. Cazul a avut loc în plin scandal legat de declaraţiile făcute de Elena Isinbaeva şi ministrul local al sportului, Vitalii Mutko.

După ce au câştigat medalia de aur la ştafeta feminină la patru ori 400 de metri, Ksenia Rîjova şi Tatiana Firova s-au sărutat pe podiumul de pe stadionul Lujniki. Gestul celor două atlete vine în contradicţie cu noua lege anti-gay adoptată în Rusia, iar imaginile au fost preluate de mass media din întreaga lume.

Mondialul de atletism a fost marcat de scandaluri la acest subiect. Mai întâi, tripla campioana mondială, Elena Isinbaeva a declarat că susţine această lege, după care ministrul sportului din Rusia a comparat relaţiile homosexuale cu drogurile şi alcoolismul.

"Noi vrem să ne protejăm copiii care nu au fost încă afectaţi de propaganda drogurilor, alcoolismului şi a relaţiilor sexuale netradiţionale. Vrem ca aceşti copii să facă singuri alegerea în viaţă când vor creşte mari", a menţionat Mutko.

În ultima perioadă, mai multe ONG-uri din lume au îndemnat ţările din Occident să boicoteze Olimpiada de la Soci, după ce în Rusia a intrat în vigoare legea împotriva propagandei homosexualităţii.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑