Prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor. Cele cinci meciuri care vor avea loc în această seară



018 августа 2015

 

Începe lupta pentru grupele Ligii Campionilor! ŢSKA Moscova va întâlni Sporting Lisabona în prima manşă din play-off-ul Ligii Campionilor, iar Manchester United se va duela cu Brugge. Un alt meci aşteptat este cel dintre Lazio şi Bayer Leverkusen.

În această seară sunt programate primele cinci meciuri din prima manşă a play-off-ului pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor.

În această fază a competiţiei intră cluburi de top din Europa. Astfel, Manchester United va juca pe teren propriu cu formaţia belgiană Brugge.

Echipa antrenată de Louis Van Gaal va începe evoluţia din play-off-ul Ligii Campionilor după ce în sezonul trecut s-a clasat pe locul patru în Premier League.

"Jucătorii vor să evolueze în grupe, conducerea la fel, iar fanii au o dorinţă specială ca echipa să ajungă acolo. Astfel, presiunea este una mare. Chiar şi aşa, trebuie să arătăm valoarea noastră împotriva unei echipe bune. Nu putem spune că nu este nicio presiune asupra noastră, pentru că nu va fi un meci ușor", a spus antrenorul Manchester United, Louis Gaal. 

ŢSKA Moscova va juca meciul tur cu Sporting Lisabona în deplasare. Cele două formaţia s-au mai întâlnit doar o singură dată. Cu zece ani în urmă, ŢSKA şi Sporting au jucat în finala Cupei UEFA, iar atunci echipa din Rusia s-a impus cu 3-1, cucerind trofeul.

Lusitanii au declarat înainte de meciul din această seară că se gândesc la o revanşă, deşi din acea echipă nu a mai rămas niciun jucător. Sporting nu a învins niciodată în istoria clubului o formaţie din Rusia.

Într-un alt meci din play-off-ul Ligii Campionilor, Lazio Roma va întâlni gruparea germană Bayer Leverkusen. Partizan Belgrad se va duela în deplasare cu BATE Borisov. Pentru gruparea sârbă acesta va fi cel de-al 100-lea meci în Liga Campionilor.

FC Astana s-a calificat pentru prima dată în această fază a competiţiei şi va juca pe teren propriu cu APOEL Nicosia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑