Luptă crâncenă pentru un loc în grupele Ligii Campionilor! FC Porto a remizat în meciul cu AS Roma



018 августа 2016
Foto: nu.nl
Luptă crâncenă pentru un loc în grupele Ligii Campionilor! FC Porto a remizat pe teren propriu cu AS Roma, scor 1-1, în prima manșă a play-off-ului. Oaspeții au deschis scorul în minutul 21 după autogolul lui Felipe.
La finalul primei reprize, gruparea italiană a rămas în inferioritate numerică după ce Thomas Vermaelen a primit al doilea galben. Fundașul belgian a fost eliminat chiar în primul meci oficial jucat pentru "giallorossi".
FC Porto a condus ostilitățile în repriza secundă și a reușit să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj. Andre Silva a marcat din penalty în minutul 61.
AS Monaco a făcut un pas important spre grupele Ligii Campionilor. Formația monegască a învins în deplasare la Villarreal cu 2-1. Fabinho a deschis scorul după doar 3 minute de joc, însă Alexandre Pato a egalat pentru gazde aproape de finalul primei reprize. Monaco a marcat golul victoriei în minutul 72 prin Bernardo Silva.

În alte meciuri, Celtic Glasgow s-a impus în fața formației Hapoel Beer Sheva cu 5-2, iar Ludogorets Razgrad a învins-o pe Viktoria Plzen cu 2-0. Pentru gruparea bulgară primul gol a fost marcat de românul Cosmin Moți, iar Virgil Misidjan a stabilit scorul final.
Legia Varșovia a obținut o victorie clară în deplasare în fața echipei irlandeze Dundalk. Campioana Poloniei s-a impus cu 2-0.
Meciurile manșei secunde a play-off-ului Ligii Campionilor se vor disputa săptămâna viitoare.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑