Barcelona a început sezonul cu 4 victorii la 0 pentru prima dată în istoria de 114 ani a clubului!



018 сентября 2014

 

Barcelona a reușit să câștige primul meci din noua ediție a UEFA Champions League, pe teren propriu, împotriva lui APOEL Nicosia (1-0 DETALII ȘI VIDEO AICI). Singurul gol al partidei a fost marcat de Pique, în prima repriză.

Deși era privită cu neîncredere, sosirea lui Luis Enrique la Barcelona a stabilit un record în istoria clubului. Este primul antrenor care reușește să câștige primele 4 meciuri fără să primească gol în toată existența trupei de pe Camp Nou - 114 ani.

Catalanii au 3 succese din tot atâtea etape în La Liga și sunt singurii din tot campionatul spaniol care nu au pierdut măcar un punct în acest start de sezon. Golaverajul lor după 3 meciuri este 6-0. 

Barcelona nu a strălucit nici în ultima etapă cu Bilbao, nici cu APOEL, cât putea să o pățească în prelungiri. Ter Stegen a scos providențial și a păstrat toate cele 3 puncte pe Camp Nou. 

Clubul azulgrana reușise să înceapă tot cu 0 în dreptul golurilor încasate după primele 4 meciuri din sezon și în 1968, însă atunci nu a reușit să câștige toate duelurile, încheind unul la egalitate. 

Luis Enrique este antrenorul cu numărul 5 din istoria Barcelonei care debutează la trupa catalană cu o serie de 4 victorii, după Brocic (1960), Cesar (1963), Venables (1984) și Rexach (1991).

Vezi mai jos golul marcat de Pique cu APOEL:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑