Piţurcă resimte lipsa ariei de selecţie: "Dacă lipsesc Bourceanu şi Pintilii, n-am de unde să iau alţii"



 

></p><p><strong>România</strong> îşi joacă marţi şansa de a ajunge la un turneu final al Campionatului Mondial, după 16 ani. În 1998, în Franţa, tricolorii s-au oprit în optimile de finală, unde au fost eliminaţi de Croaţia. </p><p>Eşecul din Grecia, scor 1-3, a făcut ca şansele de calificare la Mondialul din Brazilia să scadă considerabil, însă Piţurcă & co nu dezarmează: <em><strong>, a spus selecţionerul.

În afara handicapului de două goluri după parida de la Pireu, Piţurcă se confuntă şi cu probleme de lot, mai ales în privinţa mijlocaşilor centrali. Pintilii este accidentat şi nici nu a fost convocat pentru "dubla" cu Grecia, iar Bourceanu şi Lazăr sunt suspendaţi. 

În aceste condiţii, cel mai probabil, cuplul din faţa defensivei va fi format din Gardoş şi Cociş.

Reporter: Simţiţi lipsa unor jucători precum Chivu, Mutu, Ştefan Radu?

Piţurcă: Unii nu au mai vrut să vină, alţii din motive de ordin fizic nu mai joacă la echipele lor de club. Greul acestor calificări l-au dus jucătorii care sunt aici.

Reporter: Deci nu era corect faţă de ei?

Piţurcă: Nu, e o echipă nouă, cu mulţi tineri... asta a fost situaţia. Am spus că nu avem mulţi jucători de valoare ca să-i înlocuim pe cei care nu pot juca, nu că nu avem deloc jucători de valoare. Am spus că grecii au de unde să aleagă. E clar că ducem lipsă de un lot de 40-50 de jucători. Dacă sunt accidentaţi Bourceanu şi Pintilii şi vrei să aduci alţi mijlocaşi centrali, nu ai de unde. Asta e realitatea.

Meciul retur cu Grecia va avea loc, marţi, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti. 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑