Lucian Bute, Jojo Dan şi Manny Pacquiao vor boxa în noiembrie și decembrie în direct la Digi Sport 1



 

**VIDEO** Lucian Bute, Jojo Dan şi Manny Pacquiao vor boxa în noiembrie și decembrie în direct la Digi Sport 1Lunile noiembrie şi decembrie sunt pline de box-spectacol pe canalele Digi Sport. În noaptea de 6 decembrie, de Sfântul Niculae, fostul campion mondial, Lucian Bute, va lupta cu Roberto Bolonti, într-un meci care îl poate propulsa pe învingător pe o poziţie de challenger obligatoriu la centura mondială WBC la categoria semigrea.

Lucian Bute e gata să facă meciul vieţii cu argentinianul care a mai boxat în iunie pentru centura WBA a lui Juergen Braehmer la categoria semigrea.

Pregătit acum de cel mai premiat antrenor din ultimii 11 ani, Freddie Roach, Bute va boxa pentru prima dată sub comanda americanului. Românul de 34 de ani promite să câştige, în scurt timp, o nouă centură mondială la categoria semigrea, după titlul IBF la supermijlocie. Gălăţeanul a mai avut această şansă în ianuarie 2014, când a fost învins de Jean Pascal, meci transmis de Digi Sport (VIDEO&DETALII).

Pentru meciul cu argentinianul Bolonti, Bute se pregăteşte în Filipine, la sala lui Manny Pacquiao, care va lupta şi el în direct la Digi Sport, pe 22 noiembrie. Omul-record din boxul mondial îşi pune în joc centura WBO la categoria semimijlocie în faţa unui american neînvins, Chris Algieri.

După Lucian Bute, un alt român boxează în meci eliminatoriu pentru titlul mondial IBF la categoria semimijlocie, Jojo Dan. Considerat meciul anului în Canada în 2013, Jojo Dan - Kevin Bizier se repetă pe 19 decembrie, la Montreal. După ce l-a învins la puncte pe canadian în urmă cu un an, Jojo Dan luptă acum pentru şansa unui meci cu campionul mondial Kell Brook. Jojo Dan a mai boxat de două ori în meci eliminatoriu, însă de fiecare dată a pierdut controversat în faţa aceluiaşi adversar, turcul Selcuk Aydin.

Meciul dintre Lucian Bute (România) și Roberto Bolonti (Argentina) va fi în 6 decembrie 2014, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Meciul dintre Manny Pacquiao și Chris Algieri se va disputa în 22 noiembrie, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Jojo Dan și Kevin Bizier vor boxa pe 19 decembrie, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑