Mercedes va relua negocierile cu Lewis Hamilton pentru prelungirea contractului



www.automarket.ro

Mercedes va relua săptămâna viitoare negocierile cu Lewis Hamilton pentru prelungirea contractului, care expiră în 2015. Anunţul a fost făcut de oficialii echipei germane, care are titlul mondial asigurat la constructori în Formula 1.

Negocierile lui Lewis Hamilton cu Mercedes pentru prelungirea actualului contract au fost întrerupte pentru a-i permite pilotului britanic să se concentreze pe cucerirea titlului mondial în acest an.

Totuşi, discuţiile dintre cele două părţi vor fi reluate la începutul săptămânii viitoare, imediat după ultima cursă a sezonului, care va avea loc duminică pe circuitul din Abu Dhabi. Hamilton îşi va negocia singur noul contract cu Mercedes după ce a renunţat la serviciile companiei de management, care se ocupa de acest lucru.

Înainte de ultima cursa a sezonului, Hamilton este lider în clasamentul general, având un avans de 17 puncte faţă de Rosberg. Britanicul este favorit la câştigarea titlului mondial.

Dacă Mercedes negociază cu Hamilton, atunci la Sauber situaţia este alta. Echipa elveţiană l-a înlăturat pe Adrian Sutil, chiar dacă acesta are contract valabil pe doi ani. Sauber nu va avea probleme din această cauză, întrucât Sutil avea inclusă o clauză de contract potrivit căreia se obligă să aducă sponsori la echipă. Întrucât acest lucru nu s-a întâmplat, echipa elveţiană are posibilitatea de a rezilia unilateral acordul cu pilotul german.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑