Duel între Juventus şi Barcelona pentru transferul unei vedete de la PSG



juventus milan 21.11.2015Duel între Juventus şi Barcelona pentru **transferul unei vedete de la PSG**

Juventus şi Barcelona luptă în această perioadă pentru semnătură unui atacant de la PSG. Este vorba de Ezequiel Lavezzi, al cărui contract cu liderul din Hexagon expiră la finalul acestui sezon.

Conform Corriere dello Sport, agentul jucătorului, Alejandro Mazzoni, este aşteptat în Italia în următoarele zile pentru a negocia cu gruparea piemonteză. Bianconerii vor încerca să găsească o soluţie prin care să convingă atât jucătorul, cât şi clubul francez.

Atacantul de 30 de ani are un salariu stagional de 5 milioane de euro, în timp ce "Bătrâna Doamnă" e dispusă să îi acorde 3 milioane pe sezon, contractul fiind întins pe doi ani.

PSG doreşte şi 5 milioane de euro, pentru a-l lăsa pe jucător să plece din luna ianuarie, sumă pe care Barcelona e pregătită să o achite. Juventus nu vrea să plătească însă decât 3 milioane de euro.

Derby-ul Juventus - Milan, din etapa a 13-a din Serie A TIM, se dispută sâmbătă, de la ora 21:45, şi este transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑