Zenit s-a calificat aseară cu noroc în optimile Ligii Campionilor



018 декабря 2013

 

Ruşii au fost umiliţi cu 4 la 1 de Austria Viena, însă merg în primăvara europeană după ce FC Porto a pierdut meciul decisiv cu Atletico Madrid.

Zenit trebuia să câştige meciul de la Viena pentru a fi sigură de calificare. Ruşii deschis scorul prin Kerjakov şi se părea că vor avea misiune uşoară. Chiar dacă nu mai aveau nici-o şansă de calificare, austriecii şi-au revenit rapid şi au egalat până la pauză. În repriza secundă, a început dezmăţul: gazdele au mai marcat de trei ori în poarta ruşilor.

Zenit însă a fost calificată de Atletico Madrid, care a trecut cu 2 la 0 de FC Porto. Echipa din Sankt-Petersburg a acumulat cu un punct mai mult decât portughezi şi a devenit prima echipă din istoria Champions League, care accede în optimi cu un total de doar şase puncte. În grupa E, Steaua Bucureşti a pierdut cu 0 la 1 în deplasare la Chelsea şi a stabilit un nou record negativ al competiţiei: 23 de meciuri consecutive fără victorie în grupe. Aristocraţii au încheiat grupa pe primul loc, în timp ce Schalke şi-a asigurat a doua poziţie după ce s-a impus cu 2 la 0 în meciul cu FC Basel. Cel de-al doilea gol al germanilor însă, a fost marcat dintr-o poziţie evidentă de offside. Elveţienii îşi vor continua aventura europeană în Liga Europei.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑