Marseille - Guingamp 2-1. Toate golurile s-au marcat după minutul 80!



 

**VIDEO** Marseille - Guingamp 2-1. Toate golurile s-au marcat după minutul 80!

Marseille continuă parcursul extraordinar pe teren propriu din acest sezon! Trupa lui Bielsa s-a impus în fața lui Guingamp, însă a avut mult de tras până să obțină victoria.

Gignac a avut prima ocazie a întâlnirii: Lossl a respins senzațional mingea trimisă de golgeterul marseillez. 

Au urmat două oportunități uriașe pentru oaspeți. Sankhare a trimis în bară, apoi Beauvue nu a găsit spațiul porții dintr-o poziție excelentă.

Nici în repriza secundă, O.M nu a avut viață ușoară: Kerbrat a ratat după o intervenție greșită a lui Imbula.

Marseille a deschis scorul în minutul 84: Mario Lemina a trimis în poartă mingea respinsă de Lossl la șutul lui Mendy. Gazdele și-au dublat avantajul în minutul 89: Payet a centrat perfect, iar Gignac a marcat pentru a 13-a oară în actualul campionat.

Guingamp a redus din diferență în prelungiri: Fanni l-a faultat pe Beauvue și a fost eliminat, iar golgheterul oaspeților a transformat penalty-ul și a ajuns la cota 8 în acest sezon.

Marseille s-a impus cu 2-1 în fața celor de la Guingamp și se pregătește acum pentru duelul din deplasare cu Nice. Meciul este în direct la Digi Sport 1, vineri de la 21:30!

Olympique Marseille - Guingamp 2-1
Au marcat: Lemina 84, Gignac 89 / Beauvue 90+2 - penalty
Eliminat: Fanni 90+1

Marseille: Mandanda - Djedje, Fanni, Morel, B. Mendy - Romao (Lemina 75), Imbula - Thauvin (Aloe 87), Payet, Alessandrini (Batshuayi 46) - Gignac
Antrenor: Marcelo Bielsa

Guingamp: Lossl - Jacobsen, Angoua, Sorbon, Leveque - Diallo, Kerbrat - Pied, Sankhare (Alioui 86), T. Giresse (Salibur 86) - Beauvue
Antrenor: Jocelyn Gourvennec


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑