Stanciu salută venirea lui Tamaș, dar adaugă: ”Eu n-aș juca la Dinamo!”. Trecutul îl contrazice



 

**VIDEO** Stanciu salută venirea lui Tamaș, dar adaugă: ”Eu n-aș juca la Dinamo!”. Trecutul îl contrazice

Chiar dacă Reghe nu mai este la Steaua, iar Gâlcă a venit cu o filosofie nouă, steliștii au parte de un cantonament la fel dificil în Spania ca pe vremea fostului antrenor, dar fiind că în primul stagiu al iernii e o perioadă de acumulări. Nicușor Stanciu a descris cel mai bine corvoada roș-albaștrilor în stagiul de pregătire de la Oliva Nova.

„Sunt antrenamente foarte grele pentru noi, azi a fost și greu din cauza ploii”, a declarat Stanciu, care a salutat transferul prietenului său Lucian Sânmărtean la Al Ittihad.

„M-am bucurat pentru Lucian că a plecat la mai bine. Îl știu destul de bine, e un jucător excelent, m-a ajutat cu sfaturi, am stat în aceeași cameră. Eu nu trebuie să-l înlocuiesc pe el, că nu jucăm același post”, a mai spus fotbalistul de 21 de ani al Stelei.

Mijlocașul născut în Alba-Iulia se bucură de sosirea lui Gabriel Tamaș la Steaua, deși spune că el n-ar putea juca vreodată la Dinamo.

„Normal că mai există rivalitate în Liga 1. Eu unul nu aș juca niciodată la Dinamo. Tamaș e un jucător bun, sper să ne ajute cât mai repede. Ar fi ceva senzațional să luăm toate trofeele. Dacă o să câștigăm campionatul? Depinde doar de noi. De asta ne pregătim”, a spus Stanciu, care chiar a semnat la un moment dat cu Dinamo și s-a și pregătit cu formația din Ștefan cel Mare, în 2011, înainte ca Adrian Porumboiu să câștige litigiul cu alb-roșiii la Comisii și să-l redirecționeze spre Vaslui.

De altfel, în copilărie, Stanciu a fost fan Adrian Cristea, pe când ”Prințul” evolua la Dinamo.  Dezvăluirea a făcut-o, în urmă cu un an și jumătate, fostul său antrenor de la juniorii Unirii Alba Iulia

Stanciu le-a transmis un mesaj și contestatarilor săi. „Am văzut că au fost unele declarații răutăcioase la adresa mea. Nu știu de ce. Eu sunt de un an și jumătate la Steaua. În primul an am jucat aproape meci de meci. Am luat titlul cu Steaua. Eu mă pregătesc cât pot de bine, dar totul depinde de antrenor, dacă o să fiu titular meci de meci”, a mai spus fotbalistul Stelei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑