James Rodriguez, cel mai bun tur din carieră! Cifre extraordinare pentru columbian



 

VIDEO Getafe - Real Madrid 0-3. Formația lui Carlo Ancelotti a terminat turul din La Liga pe primul loc, iar duminică și-a asigurat poziția de lider prin victoria de pe terenul fostei echipe a lui Cosmin Contra.

Cele 3 goluri au fost reușite de Cristiano Ronaldo (2) și Bale (1), însă o influență majoră în performanțele celor doi le-a avut James Rodriguez.

Transferat pentru 80 de milioane de euro imediat după Campionatul Mondial, mijlocașul columbian s-a dovedit un jucător de bază în angrenajul trupei blanco. El a jucat 17 meciuri din cele 19 ale turului, toate ca titular.

Pe parcursul primei părți, James a oferit 7 pase decisive și a înscris 6 goluri, stabilindu-și cel mai bun tur de campionat din întreaga carieră, din acest punct de vedere.

Rolul lui Rodriguez este unul extrem de important și în defensivă - a recuperat 75 de mingi în aceste meciuri (o medie de aproape 5 per partidă) și a avut un procentaj de 89% pase corecte, al doilea jucător al echipei din acest punct de vedere, depășit doar de Toni Kroos.

VIDEO PASA DE GOL PENTRU REUȘITA LUI BALE:


VIDEO PASA DE GOL PENTRU CRISTIANO RONALDO:


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑