Bucurie după acordul cu RCS & RDS: "Acum că Digi dă Liga 1, sper să fim și noi plătiți"



 

Situația financiară a cluburilor din Liga 1 nu este cea mai bună - majoritatea trăiesc din banii proveniți din drepturile de televizare, iar în ultima vreme problemele s-au acutizat.

Din această cauză are de suferit mult și CFR Cluj. Ocupanta locului 2 în campionat și-a pierdut mai mulți jucători de bază, dar și pe antrenorul Vasile Miriuță. Acesta a plecat în Ungaria, la Gyor.

Unul dintre veteranii din lotul ardelenilor, Camora, venit în 2011, a vorbit despre acest lucru. Fotbalistul de 28 de ani a dezvăluit câși bani are de primit și care sunt speranțele pentru retur:

"Așteptăm să rezolve situația, dacă nu plec, pentru că nimeni nu joacă gratis. Trebuie să mai vină jucători, pentru că nu poți juca un campionat întreg cu 16 jucători.

Am 6-7 luni de primit. Am avut un vestiar fantastic, dar acum începem din nou, cu Trică, să ne ajutăm reciproc. Va fi greu să rămânem pe locul 2.", a spus Camora.

Portughezul CFR-ului consideră de bun augur preluarea drepturilor de televizare a Ligii 1 de către RCS & RDS și speră că odată cu aceasta își va recupera salariile restante.

"Acum că a preluat Digi meciurile din Liga 1, sper să ajungă banii și aici și să fie plătită echipa.", a declarat Camora.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑