EXCLUSIV Dinu Gheorghe pleacă de la Rapid: ”Sunt șanse mici să mai rămân. N-au nevoie de mine!”



 

**VIDEO EXCLUSIV** Dinu Gheorghe pleacă de la Rapid: ”Sunt șanse mici să mai rămân. N-au nevoie de mine!”

Dinu Gheorghe a spus, prezent fiind în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”, că sunt șanse foarte mici ca el să mai fie președinte executiv la Rapid.

”Sunt șanse foarte mici ca eu să mai continuu la Rapid, aproape de zero. Voi discuta cu cineva din patronat, dacă o să am cu cine și vom vedea. În cele două luni pe care le-am petrecut aici, am simțit că nu este nevoie de mine”, a spus Gheorghe la Digi Sport.

Chestionat dacă problemele de lot și faptul că nu mai are garanția că echipa se va salva de la retrogradare reprezintă argumente solide în luarea acestei decizii, Dinu ”Vamă” a replicat:

”Eu am spus și o repet. Dacă se vor aduce jucătorii despre care am vorbit, atunci echipa se va salva”, a mai spus Dinu Gheorghe la Digi Sport.

Dintre principalii jucători pe care i-a cerut Dinu Gheorghe, Rapid este aproape de a-l legitima doar pe Săpunaru.

”Săpunaru și-a încheiat contractul cu Elche, practic poate semna cu oricine, așa că eu sper să semneze cu Rapid. Cu Nicolae Grigore am încheiat orice discuție azi, este opțiunea lui n-are sens să mai dezvoltăm subiectul.

Costin Lazăr a ales să rămână în Grecia, și este și normal, are familia acolo, copiii la școală, s-a stabilit la Salonic.

Cât despre Daniel Niculae nu știu dacă se va rezolva ceva”, a mai spus Dinu Gheorghe la Digi Sport.

></a></p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑