EXCLUSIV Echipa Irinei Begu e încrezătoare după victoria cu Kerber: "Și-a confirmat valoarea"



 

Irina Begu - Angelique Kerber 6-4, 0-6, 6-1. Aflată pe locul 42 WTA, Irina Begu a jucat excelent în fața celei de-a noua jucătoare din ierarhia mondială.

Eleva lui Adrian Cruciat și Artemon Apostu-Efremov a reușit să treacă de adversara ei, mult mai bine cotată. Cu toate că a fost catalogată drept o surpriză de specialiștii tenisului, mai ales prin prisma locurilor ocupate în clasament, victoria Irinei nu l-a mirat pe antrenorul ei:

"Ne așteptam ca Irina să aibă șanse, nu știam dacă le va și fructifica. Am pregătit foarte bine meciul, ea și-a ținut practic tactica de la început până la sfârșit, indiferent de rezultatul pe tabelă, ceea ce a fost decisiv pentru victorie. A știut exact ce își dorește, cum o poate bate pe Kerber și și-a jucat șansa cu încredere.", este de părere Adrian Cruciat.

Acesta consideră că succesul din primul tur o poate ajuta mult pe eleva sa, mai ales din punct de vedere moral: "A fost o victorie în fața unei jucătoare de TOP 10, într-un turneu de Grand Slam, e o victorie importantă, care sper eu să îi dea aripi, să îi confirme valoarea și să îi dea încredere."

În meciul următor, Begu o va întâlni pe Katerina Siniakova (Cehia, locul 81 WTA), jucătoare care a învins-o în startul acestui an, în runda inaugurală de la Shenzen, cu 6-7, 6-4, 6-1.

"Nu poți să te gândești la o revanșă, în tenis de obicei joci cu aceleași adversare de mai multe ori de-a lungul unui sezon. Fiecare meci este diferit, acolo a fost primul meci al sezonului, la Shenzen, un meci de pregătire, de încălzire, acum este un meci la un turneu de Grand Slam, cu totul altă greutate va avea acest duel. Vom încerca să îl pregătim cât se poate de bine pentru ca Irina să câștige.", este convins Cruciat.

Care este tactica abodată de echipa Irinei Begu pentru meciul din turul II de la Australian Open, dar și care sunt așteptările pentru acest sezon, puteți vedea în materialul VIDEO de mai jos:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑