Steaua este cu un picior in finala Cupei Ligii



019 февраля 2015

Campiona Romaniei s-a impus clar cu 3 la 0 in fata Astrei Giurgiu, in prima mansa a semifinalelor, iar in retur trebuie doar sa mentina rezultatul.


Steaua nu plange dupa plecarea golgheterului Claudiu Keseru la Al Gharafa si se descurca excelent. Ros albastrii au avut nevoie de doar 4 minute pentru a deschide scorul in mansa tur a semifinalelor Cupei Ligii, in fata Astrei. Cristi Tanase l-a executat cu sange rece pe portarul oaspetilor, Silviu Lung junior. Apoi in minutul 33 a iesit la rampa George Tucudean. Fostul dinamovist a urmarit foarte bine mingea respinsa de portar, dupa sutul lui Prepelita, si a inscris in poarta goala pentru 2 la 0.

 

Dupa revenirea de la cabine, jucatorii din Giurgiu au mai primit o lovitura, dupa ce Laurentiu Rus a fost eliminat in minutul 51. Pe final de meci Steaua a facut 3 la 0 si a luat o optiune serioasa in privinta calificarii in finala Cupei Ligii. Golul 3 al stelistilor i-a apartinut lui Raul Rusescu. Peste trei saptamani, este programata mansa retur, deja pe terenul Astrei Giurgiu.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: steaua bucuresti, cupa ligii romaniei, astra giurgiu,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑