Evolutie superba a Moldovenilor. 9 medalii pentru Moldova - VIDEO




Bilant impresionant al tricolorilor la Campionatul European de haltere, ce s-a desfasurat in orasul Tbilisi. Nationala Moldovei a cucerit in total 9 medalii si a ocupat locul 6 in clasamentul pe echipe.

 

In ultima zi de concurs, Andrian Zbarnea a fost al treilea l-a aruncat, si l-a total a cucerit argintul.Andrian Zbarnea a concurat in categoria de greutate de pana la 105 kilograme. El a inceput prost la smuls, unde a fost al 7-lea cu 177 de kilograme ridicate. Halterofilul moldovean a facut furori la aruncat. Andrian Zbarnea a reusit sa ridice 222 de kilograme si a cucerit bronzul.


Cu acest rezultat excelent la aruncat, Andrian Zbarnea a cucerit si argintul la general, devenind vicecampion european.
Intre timp, Anatol Caracu a bucurat si el cu o medalie adusa in palmaresul Moldovei. In categoria de 94 de kilograme, el a cucerit bronzul la proba de aruncat, reusind sa ridice din prima incercare 210 kilograme. 


Apoi sportivul din Cahul a incercat de doua ori sa ridice 216 kilograme, dar nu a reusit sa fixeze greutatea si a ratat sansa de a cuceri o medalie si la general. In prima proba, cea de smuls, Anatol Caracu a obtinut doar locul 7, dupa o incercare reusita de 170 de kilograme. La general, moldoveanul s-a clasat pe pozitia a 5-a. Astfel pe o nota buna, nationala Moldova isi incheie evolutia la campionatul european de haltere. De la Tbilisi, echipa noastra se intoarce cu 9 medalii, dintre care 3 de aur, 2 de argint si 4 de bronz.

In clasamentul final pe echipe, Moldova a ocupat locul 6, dintr-un total de 17 tari participante.


Sursa: protv.md
Citeste mai multe despre: haltere, Adrian Zbarnea,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑