Meciul de la Craiova, întrerupt câteva minute. Marc, afectat de o petardă aruncată din tribune. Ce riscă oltenii



 

**VIDEO** Meciul de la Craiova, întrerupt câteva minute. Marc, afectat de o petardă aruncată din tribune. Ce riscă oltenii

VIDEO CSU Craiova - Dinamo. Meciul de la Craiova a fost întrerupt pentru câteva minute, după ce câteva petarde aruncate pe teren de fanii olteni aflați în spatele porții dinamoviste l-au afectat pe goalkeeper-ul oaspeților, Traian Marc.

În al patrulea minut de joc, portarul Traian Marc a rămas culcat pe gazon, după ce două petarde au explodat la doar câțiva metri de el. Goalkeeper-ul lui Dinamo a acuzat dureri la urechea stângă, dar și-a revenit după intervenția echipei medicale și a putut relua jocul.

Circa 3 minute a fost meciul întrerupt , timp în care arbitrul central Cristian Balaj a purtat discuții despre incident cu oficialii celor două echipe, la marginea terenului. Căpitanul Craiovei, Pablo Brandan, a mers și el în dreptul propriilor suporteri, pentru a le transmite să nu mai facă astfel de gesturi, care i-ar putea afecta pe jucătorii de pe teren sau ar putea cauza oprirea meciului, cu urmări grave pentru olteni, care sunt organizatorii meciului.

Dacă petarda l-ar fi lovit pe Marc, Craiova risca să piardă meciul cu 0-3 la masa verde. În 2008, Rapid a fost protagonista unui astfel de caz, la o partidă cu Steaua. O brichetă aruncată din tribune l-a lovit în cap pe arbitrul Alexandru Deaconu, care a oprit meciul la 1-0 pentru giuleșteni. După ce a judecat cazul, Comisia de Disciplină a decis ca Steaua să câștige cu 3-0 la masa verde.

În orice caz, este de așteptat ca CS Universitatea Craiova să primească o amendă consistentă pentru indisciplina propriilor suporteri.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑