Golden State Warriors şi Chicago Bulls au ieşit învingătoare în primele meciuri din play-off



Foto: bouncyorangeball.com

Victorii pentru Golden State Warriors şi Chicago Bulls în primele meciuri din play-off-ul ligii nord-americane de baschet. Golden State Warriors s-a impus în faţa echipei New Orleans Pelicans, în timp ce Chicago Bulls a câştigat duelul cu Milwaukee Bucks.

Echipa care a încheiat sezonul regulat pe primul loc în Conferinţa de Vest, Golden State Warriors s-a distrat pe teren propriu cu New Orleans Pelicans. Gazdele conduceau la pauza mare cu 61-41, însă au redus din turaţii în ultimele două sferturi.

La sfârşit, Golden State Warriors a câştigat cu 106-99 în faţa lui New Orleans Pelicans şi conduce cu 1-0 în play-off.

Chicago Bulls nu a avut probleme cu Milwaukee Bucks pe care a învins-o cu 103-91. Cel mai bun marcator din tabăra gazdelor a fost Jimmy Butler, care a reuşit 25 de puncte.

Într-o altă partidă, Washington Wizards şi Toronto Raptors au avut nevoie de over-time pentru a stabili învingătoarea primului meci. După cele patru sferturi, scorul era egal de 82-82, iar în prelungiri, Washington Wizards şi-a umilit adversarul reuşind să înscrie 11 puncte, în timp ce Toronto Raptors a marcat doar patru. Într-un final echipa din Washington s-a impus cu 93-86.

Şi Houston Rockets a obţinut prima victorie din play-off după ce s-a impus pe teren propriu în faţa lui Dallas Mavericks, scor 118-108.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑