OFICIAL Luka Modric va lipsi aproape 2 luni după accidentarea suferită cu Malaga. Verdictul medicilor



 

**OFICIAL** Luka Modric va lipsi aproape 2 luni după accidentarea suferită cu Malaga. Verdictul medicilor

VIDEO Real Madrid - Malaga 3-1. Staff-ul medical de la Real Madrid a confirmat fatpul că mijlocașul croat Luka Modric (29 de ani) va lipsi între 6 și 8 săptămâni, după ce a suferit o luxație la ligamentele genunchiului drept. Este a doua sa accidentare gravă a sezonului.

Modric a efectuat analize amănunțite la spitalul Sanitas La Moraleja și cele mai sumbre predicții au fost confirmate. Mai mult, în duelul cu Malaga, Real Madrid l-a pierdut și pe galezul Gareth Bale, care a suferit o accidentare ceva mai ușoară față de colegul său. Dacă Bale este incert pentru duelul cu Atletico, din returul sferturilor, Modric sigur nu va juca.

Cu Luka Modric pe teren, Real Madrid a câștigat 18 meciuri din 24 în toate competițiile din acest sezon, înfrângerile survenind pe "Vicente Calderon" (2), "Mestalla" și "San Mames". Doar trei dintre acestea au avut loc în campionatul Spaniei.

Cel mai probabil, Modric va fi înlocuit în angrenajul Realului de Asier Illaramendi, care a strâns 1407 minute în acest sezon, după cum notează presa madrilenă. Khedira (623 de minute) și Lucas Silva (401) se află și ei la dispoziția lui Carlo Ancelotti.

5 pase decisive a oferit Modric în acest sezon colegilor săi. A marcat un singur gol

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑