FOTO& David Silva a fost făcut KO și a avut nevoie de o mască de oxigen pentru a nu leșina pe teren



**FOTO&VIDEO** David Silva a fost făcut KO și a avut nevoie de o mască de oxigen pentru a nu leșina pe teren

Partida Manchester City - West Ham, din etapa a 33-a a campionatului englez, s-a terminat cu scorul de 2-0 pentru "cetățeni", dar gazdele l-au pierdut pe mijlocașul spaniol David Silva (29 de ani), accidentat.

În minutul 67, Silva a fost lovit cu cotul în figură de Cheikhou Kouyate, iar jucătorul gazdelor a avut nevoie de o mască de oxigen, pentru a nu-și pierde cunoștința. Nu mai puțin de 7 minute a durat intervenția staff-ului medical al lui City.

></p><p>Imediat după ce a fost stabilizat, Silva a fost transportat de urgență la spital, fiind suspect de fractură de pomete. Cel mai probabil, ibericul va rata restul sezonului din Premier League. Kouyate a primit doar cartonașul galben pentru intervenția sa, deși reluările TV par să indice faptul că jucătorul

Incidentul a avut loc la scorul de 2-0, care fusese stabilit de autogolul lui Collins (18) și de reușita lui Sergio "Kun" Aguero (36). Argentinianul a ajuns la 20 de goluri marcate în acest sezon. Cu acest rezultat, City și-a asigurat pentru moment locul 4 în clasamentul din Anglia.

27 de partide a jucat Silva în acest sezon și a marcat de 11 ori

></em></p><p><em><img src=PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑