Campionatul, tot mai interesant. Milsami Orhei a ratat sansa de a ramane in fruntea clasamentului Diviziei Nationale VIDEO




Vulturii au pierdut acasa in fata lui FC Tiraspol, scor 1 la 2. Toate echipele de pe podiumul Campionatului Moldovei au acelasi numar de puncte.

Desi in debutul meciului a fost mai insistenta in atac, Milsami a incasat gol prima. Deja in minutul 9 fundasul spaniol Eric Barosso a inscris in urma unei lovituri libere. In continuare fotbalistii au produs un joc fermecator, cu multiple ocazii de gol. Fanii adunati in tribunele Complexului Sportiv Raional din Orhei au privit una din cele mai frumoase partide ale sezonului. FC Tiraspol a surprins apararea adversa din nou pe finalul primei reprize. Fostul atacant al lui Milsami, Gheorghe Boghiu a facut 2 la 0. In repriza secunda a venit si replica gazdelor. A fost, insa, una slaba, Milsami reusind sa marcheze doar o data, prin Romeo Surdu. FC Tiraspol a castigat meciul cu scorul de 2 la 1. 


Iurie OSIPENCO, ANTRENOR MILSAMI ORHEI: "Astazi am pierdut doar lupta, iar tot razboiul este inca inainte. " 


Lilian POPESCU, ANTRENOR FC TIRASPOL: "S-au miscat baietii foarte bine. Sunt doua echipe care presteaza un fotbal agresiv. Nu conteaza cine a castigat, cred eu, important e ca la spectatori le-a placut meciul. " 

Astfel, in Campionatul Moldovei podiumul este ocupat de Dacia, Milsami si Sheriff, toate cu cate 43 de puncte. Si daca lupii galbeni si vulturii mai au cate 5 meciuri de jucat, atunci lui Sheriff ii mai raman 4 partide in program. FC Tiraspol se afla pe pozitia a patra, cu 38 de puncte la activ.


Sursa: protv.md
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑