Cea mai drastică înfrângere a lui Chelsea în campionat! Fabregas, eliminat



Cea mai drastică înfrângere a lui Chelsea în campionat! **VIDEO** Fabregas, eliminat

Chelsea a câștigat deja campionatul în Anglia, dar în ultimele etape dă semne e oboseală. Luni, londonezii au pierdut cu 0-3 pe terenul lui West Bromwich Albion, cu Fabregas eliminat direct după o jumătate de oră.

Saido Berahino (9, 47 - pen.) și Chris Brunt (60) au semnat golurile care i-au adus lui Chelsea abia a treia înfrângere din acest sezon, după cele cu Tottenham (3-5 pe 1 ianuarie) și cu Newcastle (1-2 pe 6 decembrie 2014).

Scorul a fost deschis de Berahino, cu un șut de senzație, de la distanță, în al nouălea minut de joc. Echilibrul numeric s-a rupt în minutul 29, când Francesc Fabregas a fost eliminat direct, după ce l-a lovit cu mingea în cap pe Brunt, de la o distanță de circa 15 metri, după ce acesta a fost implicat într-o altercație cu Diego Costa. La finalul meciului, Jose Mourinho a caracterizat drept bizară eliminarea spaniolului.

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU ELIMINAREA LUI FABREGAS

La două minute după pauză, John Terry a provocat un penalty pe care l-a transformat același Berahino. Chelsea a lovit bara prin Remy (56), dar scorul avea să fie închis tot de gazde. Brunt, cel care a provocat eliminarea lui Fabregas, a punctat și el, după o oră de joc, pentru 3-0, cea mai mare diferență la care a pierdut Chelsea în campionat.

A fost a doua oară în cariera lui Mourinho când pierde un meci din Premier League cu 0-3.

Pentru Berahino, declarat și omul meciului, a fost al 14-lea gol stagional. Este al treilea marcator englez din campionatul britanic, după Harry Kane și Charlie Austin.

VIDEO Golurile din meciul WBA - Chelsea 3-0

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑