Ștefan Radu, apărat de un fost coleg: "El vrea să joace la națională, va reveni!"



 

Adrian Scarlatache îl cunoaşte foarte bine pe Radu Ştefan, cu care a fost coleg la loturile naţionale de juniori, dar şi la Dinamo.

Deşi îi despart mii de kilometri, cei doi ţin legătura şi îşi amintesc de perioada când jucau împreună. În timp ce Radu Ştefan a făcut la un moment dat pasul spre naţionala mare, fotbalistul lui Khazar Lankaran a rămas cu prezenţele de la tineret.

Scarlatache a vorbit cu reporterii Digi Sport despre situația lui Ștefan Radu, care și-a anunțat prematur retragerea de la echipa națională, deși se află în cel mai bun moment al carierei: "Am mai ținut legătura și pot spune că el are motivele lui pentru care nu mai dorește să vină la națională. Poate să revină și cred eu, așa simt eu, că va reveni la un moment dat la echipa națională, pentru că știu că își dorește să joace la echipa națională. Am văzut că se scriau lucruri urâte de el, că nu vrea să vină, că nu își dorește...E o prostie! Cine nu își dorește să joace la echipa națională? Și eu îmi doresc, dar nu e cazul la mine deocamdată".

Pe de altă parte, Adrian Scarlatache este convins că şansele sale de a primi o convocare la echipa naţională sunt extrem de mici. Fundaşul este de doi ani în Azerbaidjan şi în acest timp a văzut un progres mare al fotbalului din zonă.

"Ar fi foarte greu să fiu eu convocat la națională din Azerbaidjan, deocamdată, pentru că în câțiva ani sunt sigur că vor fi jucători români și în Azerbaidjan care vor fi convocați la națională. Pot să spun că s-au ridicat foarte mult la nivel fotbalistic, au investit mult și cred că în scurt timp ne vor depăși pe noi!", a spus fostul fundaș dinamovist.

În ultimii ani, în campionatul din Azerbaidjan au ajuns jucători cu cotă bună din România, precum Julius Woobay, Cătălin Doman, Ricardo Gomes, Eder Bonfim, Marius Pena, Raul Costin, Cristi Pulhac, Adrian Neaga sau Marian Aliuță.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑