Noul antrenor al Manchester United, Louis van Gaal, face planuri mari pentru echipă



 

Louis van Gaal vrea să câştige cu Manchester United toate trofeele care le-a reuşit cu alte cluburi pe care le-a antrenat: titlurile naţionalei cu Ajax, AZ Barcelona şi Bayer şi Liga Campionilor în care a reuşit să se impusă cu Ajax în sezonul 1994-1995.

"Trebuie să mă adaptez la acest mare club. Nu va fi uşor, dar voi încerca să fac tot de ce sunt în stare ca să reuşesc. Ştiţi bine realizările mele şi prefer să nu spun multe. Las realizările să vorbească pentru mine. Viitorul va arăta dacă pot realiza acceaşi performanţă aici", a declarat Van Gaal. 

Van Gaal a recunoscut că în prima perioadă va conta mult pe sfaturile lui Alex Ferguson, care a stat pe banca tehnică a diavolilor timp de peste 26 de ani.

"El m-a sunat să mă felicite şi ne-am înţeles să mergem la o cafea sau la o cină. Ne cunoaştem foarte bine şi chiar ar trebui să ne vedem la o discuţie. Probabil această va fi cea mai utilă discuţie din viaţa mea", a mai adăugat Van Gall.

Louis van Gaal a luat locul lui David Moyes care a fost demis în luna mai din cauza rezultatelor slabe. Manchester United a terminat sezonul trecut pe locul şapte şi a ratat calificarea în Liga Campionilor. Van Gaal, în vârstă de 62 de ani, a câştigat cu naţionala Olandei medaliile de bronz la ultimul Campionat Mondial. Olandezul a semnat un contract cu United valabil pe trei ani.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑