'Noul Rădoi' de la Al Hilal, Pintilii, îl ajută pe Reghe: "Le mai arăt eu colegilor cum să stea, ce să facă"



 

**VIDEO** 'Noul Rădoi' de la Al Hilal, Pintilii, îl ajută pe Reghe:

Mihai Pintilii a fost primit cu multă căldură de colegii de la Al Hilal.

Alături de Reghecampf și de staff-ul echipei, Pintilii are ca obiectiv cucerirea titlului în Arabia Saudită, iar metodele tehnicianului care a adus Stelei două titluri consecutive par să fie cheia succesului.

Pintilii s-a adaptat rapid la Al Hilal, iar acum îl ajută pe Reghecampf să implementeze metodele moderne pe care le-a adus din Europa, cum ar fi dispozitivul TRX sau lucrul cu mingea medicinală.

Într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport, Pintilii a povestit care sunt primele sale impresii de la echipa alb-albastră:

"E ok, chiar mă simt foarte bine, e foarte bine din toate punctele de vedere. 10 zile am stat în Arabia, e foarte cald, întradevăr. Seara se poate ieși liniștit în oraș, e foarte aglomerat orașul, foarte mare, dar e ok. Colegii sunt senzaționali, m-au primit foarte bine și n-am ce să le reproșez", spune Pintilii, care și-a lăudat noii colegi:

"Nu știu campionatul, nu am jucat cu ei în campionat să-mi dau seama. Ca grup și ce am găsit aici pot să zic că se aseamănă cu Steaua. Sunt foarte uniți, deci nu e vorba să aibă bisericuțe, acesta e un lucru foarte bun, că suntem uniți. Calitate au, au calitate foarte bună, se pasează, deci nu poți să zici că sunt din aceia care o "bubuie", nu, sunt jucători foarte buni".

Evident, "tricolorul" scoate în permenență cei mai buni timpi și cele mai bune rezultate la antrenamente, dar acesta nu este un motiv de trufie pentru el. Pintilii îi ajută pe coechipieri să asimileze cât mai repede metodele de lucru ale lui Reghecampf, alături de care mijlocașul central a colaborat cu succes vreme de două sezoane, la Steaua.

"Da, la TRX, la astea, la lucrurile pe care ei nu le-au mai făcut, mingi medicinale, la jumper, lucrurile care nu le-au mai făcut le arăt în ce poziții să stea și cum să facă. Facem ce am făcut în perioada de început la Steaua, acum se reia ceea ce am făcut în primul an la Steaua, asta facem în primul an la Al Hilal", a mai povestit Mihai Pintilii. În primul sezon petrecut la Steaua, Reghecampf și Tommy Neubert au impresionat prin calitatea fizică a echipei.

Despre lupta la titlu din noul sezon al Ligii 1, Pintilii a declarat: "Eu pe Steaua o văd favorită, dar se va lupta cu Petrolul și cu Astra, așa văd eu. Dar mai e CFR Cluj, mai sunt echipe care se pot încurca. Noi eram niște jucători defensivi care ne făceam treaba pe posturile noastre, acum au rămas niște jucători care au o calitate mai bună, peste ceea ce făceam noi. Adică noi eram defensivi, ei sunt ofensivi acum, adică majoritatea care au rămas sunt ofensivi și au o calitate mai bună pe faza de ofensivă. Dar nu sunt eu în măsură să-mi dau cu părerea despre mijlocul Stelei".

Mijlocașul a avut o surpriză atunci când a apărut la noul său club, unde va purta numărul 8. În Arabia Saudită, el este considerat urmașul lui Mirel Rădoi, care a petrecut trei sezoane la Al Hilal, sub comanda lui Cosmin Olăroiu, reușind să câștige cinci trofee. "Da, da, păi când am venit au zis că e viitorul Rădoi, următorul Rădoi, am zis 'Mulțumesc și să dea Dumnezeu să fac ce a făcut și Rădoi aici!"

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑