Valentin Lazăr vrea un trofeu cu Dinamo, iar sezonul viitor să prindă un transfer în străinătate



 

Dinamo nu a mai câștigat campionatul din 2007, însă asta nu-i sperie pe alb-roșii. În frunte cu Flavius Stoican, puştii visează să scrie istorie şi să oprească dominaţia marei rivale Steaua.

"Nu vreau să rămână doar vorbe, vrem să facem lucruri frumoase. Trebuie să fim concentrați în acest început de sezon, pentru că lumea așteaptă multe de la noi, dar sunt convins că o să și putem să le demonstrăm că merităm să îmbrăcăm tricoul lui Dinamo", a declarat tehnicianul formației din Șoseaua Ștefan cel Mare.

La rândul său, aceeași părere o are și unul dintre cei mai promițători jucători ai "câinilor", Valentin Lazăr, care speră să cucerească un trofeu alături colegii săi înainte de a pleca la o echipă din străinătate:

"Deocamată nu mă gândesc la o plecare. Sper ca sezonul acesta să iau un trofeu cu Dinamo și apoi să prind un transfer afară. Vrem să luăm măcar o medalie din cele trei puse în joc și totul o să fie ok, după aceea rămâne de văzut".

Optimismul este starea de spirit pe care a afișat-o și Ștefan Bărboianu: "Întotdeauna Dinamo țintește primele locuri. La fel este și acum. Ne dorim să câștigăm toate meciurile. Nu e imposibil, dar sigur că este foarte greu".

Dinamo şi-a prezentat noul echipament, iar cele două tricouri de bază au fost îmbrăcate de Lazăr şi Matei. Cei doi sunt şi cei mai curtaţi jucători din Ştefan cel Mare.

"Au fost cei mai buni în sezonul trecut și sunt sigur că au foarte multe oferte importante. Însă e decizia lor, ei știu ce este mai bine pentru ei", a spus mijlocașul Ionuț Șerban.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑