Soler-Espinosa şi Barthel s-au calificat în semifinale la Bastad



 

**VIDEO** Soler-Espinosa şi Barthel s-au calificat în semifinale la Bastad

Silvia Soler Espinosa nu a avut nicio secundă emoţii că poate rata calificarea în semifinalele turneului de la Bastad. Jucătoarea din Spania, locul 84 în clasamentul WTA, a învins-o fără drept de apel pe Alexandra Panova.

S-a impus cu 6-3, 6-2 în doar o oră şi 12 minute de joc. Soler Espinosa o va întâlni în semifinale pe Mona Barthel, care a eliminat-o în sferturi pe Kaia Kanepi. Jucătoarea din Germania a profitat de trei servicii pierdute în primul set de adversara sa şi s-a impus cu 6-2.

Kaia Kanepi a opus mai multă rezistenţă în actul al doilea, când s-a ajuns la tie-break. Barthel a câştigat cu 7-4, după ce Kanepi a pierdut patru puncte pe propriul serviciu.

Pe cealaltă parte a tabloului, Jana Cepelova a învins-o pe Yulia Putintseva. Deşi jucătoarea din Rusia, în vârstă de 19 ani, a început bine şi a condus cu 3-0 în primul set, adverasara sa din Slovacia, numărul 71 WTA a revenit şi s-a impus cu 6-4.

În actul al doilea, Jana Cepelova a câştigat cu 7-5 şi va juca în semifinale contra lui Chanelle Schepeers, care a învins-o în sferturi pe Lara Arruabarrena, semifinalistă la București săptămâna trecută.

Semifinalele de la Bastad sunt transmise ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport 2, sâmbătă, de la ora 14:00.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑