Edi Iordănescu, impresionat de Chipciu: "A rupt echilibrul cu două execuţii extraordinare" 



 

Pandurii Tg. Jiu a pierdut pentru prima oară după şapte ani pe teren propriu în faţa Stelei, scor 0-3, iar eroul roş-albaştrilor a fost Alex Chipciu, autorul unei duble de senzaţie.

Antrenorul gorjenilor, Edi Iordănescu, a fost impresionat de "şeptarul" campioanei, care a fost criticat dur în ultima perioadă, dar care a răspuns cum nu se putea mai bine prin prestaţia de la Severin.

"Primele două goluri au fost din două execuţii extraordinare ale lui Chipciu, care e un jucător atât de hulit, dar de mare valoare. El a rupt echilibrul", a declarat tehnicianul Pandurilor, la finalul partidei.

Deşi echipa sa a fost singura care a reuşit să câştige în prima etapă a actualului sezon, Edi Iordănescu insistă că elevii săi au în faţă un an foarte greu, în care vor avea mult de muncit.

"Au fost mai multe lucruri care nu au mers, dar încep prin a felicita Steaua. Avem mult de muncă, trebuie să construim. Conjunctura nu e deloc favorabilă pentru noi. Am pierdut foarte mulţi fotbalişti, pauza a fost una scurtă, a trebuit să ne mişcăm foarte repede să umplem golurile şi nu am reuşit asta. Avem de muncă şi trebuie să ne mai completăm unde avem nevoie.

Am tot strigat în perioada de pregătire că mi-e greu să lucrez cu 13-14 jucători, pentru că ştiam că se va întâmpla asta dacă nu avem toţi jucătorii la pregătiri", a precizat fiul selecţionerului.

Edi Iordănescu a vorbit şi despre publicul de la Severin, care a părut să încurajeze mai mult Steaua decât echipa considerată gazdă: "Sperăm ca pe viitor să câştigăm publicul de aici, să fie alături de noi mai mult, să ne susţină, să nu simţim că jucăm pe teren neutru".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑