Benfica - PSG 2-3. Parizienii s-au impus pe final 



 

**VIDEO** Benfica - PSG 2-3. Parizienii s-au impus pe final 

ÎN DIRECT la Digi Sport, Paris Saint-Germain a învățat să se descurce și fără vedete. Campioana Franței s-a impus la debutul în International Champions Cup, 3-2 cu Benfica, deși a evoluat cu o echipă plină de puști de la Academie.

Benfica a avut prima ocazie a partidei disputate la Toronto, însă neamțul Trapp a reușit să blocheze la șutul lui Talisca. Parizienii au răspuns prin Bahebeck, al cărui șut a fost apărat de Julio Cesar.

Același Bahebeck l-a găsit cu o pasă la marginea careului pe Jean-Kevin Augustin, care a deschis scorul cu un șut sec, în minutul 29.

Cu o echipă mult mai experimentată, Benfica a revenit rapid pe tabelă, mulțumită golului marcat de Anderson Talisca, în minutul 34. Tot Talisca putea face 2-1, însă șutul său din minutul 40 a nimerit bara.

A înscris în schimb Jonas două minute mai târziu, la capătul unei faze a lui Nicolas Gaitan (42).

Parizienii au restabilit egalitatea în repriza secundă, din penalty – Nkunku a fost faultat în careu de Jardel, iar Lucas Moura a înscris pentru PSG de la 11 metri, în minutul 63.

Campioana Franței a preluat din nou conducerea în minutul 79, când Digne l-a surprins pe Paulo Lopes cu un șut la colțul scurt.

Cea mai mare ocazie de egalare a portughezilor a fost semnată de Nelson Oliveira. Șutul surprinzător al acestuia a fost însă apărat de Sirigu în minutul 88.

Benfica: Julio Cesar ('65 Paulo Lopes) - Silvio ('46 Almeida), Jardel ('65 L. Lopez), Luisao ('79 Nilsson-Lindelof), Eliseu ('65 Marcal), Samaris ('77 Cristante), Pizzi ('52 Joao Teixeira), Talisca ('78 Guedes), Jonas ('46 Carcela), Lima ('65 Oliveira), Gaitan

Antrenor: Rui Vitoria

PSG: Trapp ('66 Sirigu) - Maxwell ('81 Taufflieb), Aurier, Digne, Sabaly ('74 Van der Wiel), Kimpembe, Lucas ('89 Demoncy), Rabiot, Nkunku ('67 Ongenda), Bahebeck ('73 Matuidi), Augustin

Antrenor: Laurent Blanc

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑