Juventus a castigat pentru a sasea oara Supercupa Italiei: A spulberat-o pe Lazio in finala



019 августа 2013

 

Juventus Torino a castigat pentru a sasea oara Supercupa Italiei, dupa ce a spulberat-o aseara cu 4 la 0 pe Lazio Roma. Juventus a reusit trei goluri in doar patru minute.


Aseara campioana din sezonul trecut de Serie A, Juventus Torino, s-a impus fara probleme in fata detinatoarei Cupei, Lazio Roma, cu 4 la 0. Francezul Paul Pogba a deschis scorul pentru torinezi in minutul 23, la scurt timp dupa ce a intrat pe teren, in locul accidentatului Marchisio.

 

Campioana Italiei a inchis practic meciul in debutul partii a doua, cand a marcat de trei ori in doar 4 minute. Giorgio Chiellini a dublat avantajul oaspetilor dupa un contraatac scoala, apoi elvetianul Stephan Lichtsteiner a inscris impotriva fostei sale echipe, iar argentinianul Carlos Tevez a stabilit scorul final cu primul sau gol in tricoul lui Juventus la capatul unei faze confuze.


Prin victoria obtinuta aseara, Juventus a ajuns la sase succese in Supercupa Italiei, si a egalat astfel recordul detinut de AC Milan in aceasta competitie. Sambata incepe un nou sezon de Serie A, cu partidele dintre Verona si AC Milan, respectiv Sampdoria si Juventus. 

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑