EXCLUSIV! Fostul jucător al formaţiei ŢSKA Moscova, Anton Grigoriev, vine să joace în Moldova



019 октября 2014
Foto: moldovasport.md

Fotbaliştii care au evoluat în trecut la cluburi mari din Rusia vin să joace în Moldova pentru a-şi relansa cariera. Ultimul jucător rus care a ajuns în Divizia Naţională este fostul jucător al formaţiei ŢSKA Moscova, Anton Grigoriev. Acesta s-a transferat la Veris în această toamnă şi a povestit în exclusivitate pentru Publika TV cum a ajuns în Moldova şi care au fost cele mai frumoase momente de cariera sa.

Anton Grigoriev a ajuns în Campionatul Moldovei, la Veris, la începutul lunii septembrie. El a fost adus la clubul din Capitală chiar de un fost fotbalist moldovean, care a devenit între timp agent.

"M-a sunat agentul meu, Sergiu Dadu şi mi-a propus să vin aici şi am acceptat. Mai ales că în Rusia perioada de transferuri era încheiată", a declarat Grigoriev.

După ce a ajuns în Moldova, Anton Grigoriev a devenit unul dintre cei mai titraţi fotbalişti din Divizia Naţională, având un palmares impresionant. El s-a remarcat pe când evolua la ŢSKA Moscova. Grigoriev a jucat la clubul rus în perioada 2004-2010, devenind campion al Rusiei, triplu câştigător al Cupei Rusiei şi o dată a câştigat Supercupa Rusiei. Deşi a fost legitimat timp de şase ani la ŢSKA, Grigoriev a jucat doar 35 de meciuri pentru prima echipă, dintre care nouă în grupele Ligii Campionilor.

"Când am ajuns la echipă eram tânăr, iar Valeri Gazzaev nu prea îmi dădea posibilitatea să joc, eram rezervă. În 2007-2008 am început să joc mai des, însă s-a schimbat antrenorul. Am căpătat o experienţă colosală şi în Liga Campionilor", a precizat Anton Grigoriev.

În 2010, Grigoriev a ajuns la Kuban şi a fost antrenat de Dan Petrescu şi moldoveanul Emil Caras. La gruparea din Krasnodar, fundaşul a fost şi căpitan, însă a părăsit echipa după un sezon. Fotbalistul, în vârstă de 28 de ani, a ajuns la Alania, fiind coechipier cu moldovenii Simion Bulgaru şi Sergiu Dadu. Din 2014 a jucat la Tosno, echipa de la care a ajuns la Veris. Grigoriev consideră că transferul la Veris este primul pas pentru a-şi relansa cariera.

"Nu este chiar un pas înapoi. Vreau să joc fotbal şi trebuie să o fac bine aici pentru ca după asta să ajung la un nivel mai înalt. La toate cluburile la care am evoluat a fost bine, fiecare avea obiective mari. Cred că Veris nu este o excepţie", a afirmat jucătorul.

Anton Grigoriev este căsătorit şi are un copil. El a debutat la Veris în meciul cu FC Costuleni din etapa a noua a Diviziei Naţionale.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑