Veste bună pentru fanii FC Barcelona. Un jucător important a renovat contractul cu echipa catalană



019 октября 2016
sursa: bleacherreport.net
Veste bună pentru suporterii Barcelonei chiar în ajunul meciului cu Manchester City din grupele Ligii Campionilor. Unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai clubului ”blau-grana”, Javier Mascherano, şi-a prelungit contractul cu clubul-fanion al Cataloniei. Noua înţelegere este valabilă până în 2019.
După semnarea contractului, Javier Mascherano este cu gândul la următorul meci al Barcelonei din Liga Campionilor. Diseară pe Camp Nou va poposi Manchester City, iar partida va putea fi urmărită în transmisiune directă la Canal 3 de la ora 21:45.
"Vom întâlni un adversar ce şi-a îmbunătăţit mult jocul în comparaţie cu sezonul precedent. Şi nu uităm nici de faptul că atunci au ajuns în semifinalele Ligii Campionilor. Cu siguranţă ne vom confrunta cu unul dintre posibilii adversari din fazele superioare ale competiţiei", a declarat Mascherano.
Va fi un meci special pentru antrenorul lui Manchester City, Josep Guardiola, care va reveni pe terenul fostei sale echipe de club, cu care a cucerit 15 trofee.
Tot în această seară în grupele Ligii Campionilor va evolua şi internaţionalul moldovean Alexandru Gaţcan. Echipa sa de club, FC Rostov, va juca pe teren propriu împotriva finalistei din sezonul trecut, Atletico Madrid.
În celălalt meci al grupei Bayern Munchen va primi pe Allianz Arena replica clubului olandez PSV Eindhoven.
În grupa A, Arsenal Londra se va confrunta cu Ludogoreț Razgrad, iar PSG - cu FC Basel. Dinamo Kiev - Benfica şi Napoli - Beşiktaş sunt meciurile care se vor juca în grupa B.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑