Italia a încheiat la egalitate amicalul cu Nigeria, scor 2:2



 

Vicecampioana europeană, Italia s-a chinuit cu Nigeria într-un amical jucat la Londra. Echipa antrenată de Cesare Prandelli a remizat cu campioana Africii, scor 2-2. Într-un alt meci amical, Argentina a învins Bosnia şi Herţegovina cu 2-0.

Italia a condus Nigeria cu 1-0, după golul marcat de Giuseppe Rossi în minutul 12. Campioana Africii a reuşit să întoarcă rezultatul până la pauză, graţie golurilor înscrise într-un interval de doar patru minute de Bright Dike şi Shola Ameobi.

Italia a reuşit să marcheze golul egalizator în minutul 47, prin jucătorul lui Sunderland, Emanuele Giaccherini. Partida s-a încheiat la egalitate, iar Italia a obţinut a doua remiză consecutivă în ultimele patru zile. Vineri, echipa lui Prandelii a remizat cu Germania, scor 1-1.

În amicalul jucat în oraşul Saint Louis din SUA, Argentina s-a impus în faţa naţionalei Bosniei şi Herţegovinei cu scorul de 2-0. Eroul meciului a fost atacantul lui Manchester City, Sergio Aguero care a marcat ambele goluri. Acesta a deschis scorul în minutul 40.

La mijlocul reprizei secunde, Aguero a stabilit rezultatul final.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑