Austria - Brazilia 1-2. Victorii pe bandă pentru sud-americani, cu Dunga pe bancă



 

**VIDEO** Austria - Brazilia 1-2. Victorii pe bandă pentru sud-americani, cu Dunga pe bancă

Brazilienii s-au impus la Viena, în fața Austriei, într-un amical, cu 2-1 și continuă seria excelentă de când Dunga a fost readus ca selecționer.

Naționala de fotbal a Braziliei pare o cu totul altă formație decât cea de la Cupa Mondială. Iar cel care a reușit să-i revitalizeze pe sud-americani este chiar Carlos Dunga, cel care a fost readus pe banca tehnică a naționalei după turneul final.

De atunci, Brazilia a înregistrat șase victorii, din tot atâtea partide. Iar golaverajul spune totul despre forma în care se află acum Neymar&Co: 14-1!

Toate golurile amicalului de la Viena s-au marcat în mai puțin de 40 de minute. David Luiz a fost cel care a deschis scorul (64), Dragovic a egalat din penalty (75), pentru ca Firmino, cel care a intrat chiar în locul lui Luiz Adriano, să înscrie golul victoriei cu șapte minute înainte de final.

Austria - Brazilia 1-2
Au marcat: Dragovic 75-penalty / Luiz Adriano 64, Firmino 83

Austria: Almer - F. Klein, Dragovic, Hinteregger, Fuchs - Kavlak, Ilsanker - Harnik (Prodl 88), Junuzovic (Weimann 72), Arnautovic (Ulmer 77) - Okotie (Sabitzer 53)
Selecționer: Marcel Koller

Brazilia: Diego Alves - Danilo, Miranda (Thiago Silva 28), David Luiz, Filipe Luis - Fernandinho (Casemiro 82), Luis Gustavo - Willian (Douglas Costa 63), Oscar (Fred 77), Neymar (Marquinhos 90+2) - Luiz Adriano (Firmino 62)
Selecționer: Carlos Dunga 



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑