MM Stoica și-a explicat reacțiile avute la golurile Stelei cu Astra: "Îmi pare rău, dar bucuria e prea mare!"



019 декабря 2013

 

></p><p>Steaua a învins miercuri seara, 3-1, Astra (<strong><span style=VEZI AICI REZUMATUL VIDEO) în etapa a 19-a a Ligii 1, partidă considerată prima manșă a "finalei campionatului". Astfel, formația din Ghencea s-a apropiat la trei puncte de giurgiuveni, împotriva cărora joacă sâmbătă, în deplasare, restanța din etapa a doua.

Succesul a fost trăit intens de managerul general al campioanei, Mihai Stoica, acesta având reacții dezlănțuite la fiecare dintre cele trei goluri marcate de elevii lui Laurențiu Reghecampf. MM a fost în culmea fericirii și la final, dar a dat dovadă de mult fair play și imediat după ce Alexandru Tudor a pus punct disputei de pe Arena Națională, s-a dus spre Daniel Isăilă, antrenorul Astrei, întinzându-i acestuia mâna și apoi îmbrățișându-se cu el.

La minute bune după finalul meciului, Stoica a încercat să-și explice reacțiile și să le motiveze prin declarațiile făcute de Ioan Niculae, patronul Astrei: "Nu e corect să spui că Steaua ne-a făcut de rușine în europa când tu nu te-ai calificat în grupele unei competiții europene de importanță mai mică de cât UEFA Champions League."

Cu cinci zile înaintea meciului direct de pe Arena Națională, Ioan Niculae declarase: "Am ambiția să performăm în grupele competițiilor europene și chiar îmi pare rău că echipele din acest an, Steaua și Pandurii, ne-au făcut de râs. Mai ales prima echipă, pentru că Pandurii, cel puțin, a vrut, a depus eforturi deosebite. Să ne amintim meciul cu Fiorentina, de la Cluj. Dar eu am văzut câteva meciuri ale Stelei foarte slabe. Dar, probabil, sunt eu subiectiv." (VIDEO).

Mihai Stoica n-a mai avut un discurs acid după victoria cu Steaua și a ținut să sublinieze acest lucru: "Nu vreau să fiu arogant, nu vreau să-l supăr pe Gigi. Vreau să fiu, mai ales că se apropie Sărbătorile, cât de bun pot să fiu. Îmi pare rău că mă manifest cum mă manifest la goluri. Bucuria e prea mare, de mult nu m-am mai bucurat așa, mai ales că am lipsit patru luni de pe banca tehnică."


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑