Favoritii intra in actiune la Cupa Africii pe Natiuni




Cvadrupla castigatoare a turneului, nationala Ghanei a pierdut meciul cu Senegalul, scor 1 la 2. In acelasi timp, Algeria a inceput competitia cu o victorie.

 
Cupa Africii pe Natiuni a ajuns la editia cu numarul 30. Aseara, la turneul, organizat in Guineea Ecuatoriala, au debutat echipele grupei C. Ghana a presat din start poarta adversa si a obtinut un penalty. Capitanul Andre Ayew l-a invins pe portar de la 11 metri. Senegalezii au fortat egalarea pana la pauza, insa nu au reusit sa inscrie. In repriza secunda a venit si golul, marcat de Diouf. Senegalul nu a mai scapat jocul de sub control si a continuat sa atace. In prelungiri, cu 13 secunde inainte de fluierul final, Sow a marcat pentru 2 la 1. 

 

Senegalul, care nu a cucerit niciodata Cupa Africii, a smuls dramatic victoria in fata Ghanei. Tot aseara, algerienii, cotati drept favoriti ai competitiei, la casele de pariuri, alaturi de ivorieni, au dat piept cu nationala Africii de Sud. Aceasta a deschis scorul, iar apoi a ratat si un penalty. Algeria a jucat superb in repriza a doua si a inscris de 3 ori. Mai intai sud-africanii au comis un autogol, iar apoi Ghoulam si Slimani si-au trecut numele pe lista marcatorilor. 

 

Algeria si Africa de Sud au in palmares cate un trofeu al Cupei Africii pe Natiuni. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Cupa Africii, senegal, Ghana,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑